Рецепт глазурі для паски
Кожна господиня хоче, щоб її паска була найсмачнішою і красивою. Для цього є глазур, яка робить традиційну пасхальну страву ще більш святковою. Учасник «МастерШеф. Професіонали» Артем Кінаш розповів, як приготувати глазур для паски на Великдень 2023. Докладний рецепт знайдете в матеріалі.
Більше на тему: Панеттоне – рецепт італійської паски панеттоне
Інгредієнти:
- Білок – 50 г
- Цукор – 100 г
Більше на тему: Сирна паска – рецепт без випікання
Приготування:
- Білок з цукром поставити на водяну баню.
- Постійно помішуючи, довести до 57 градусів.
- Після перекласти в кухонний комбайн і на середній швидкості збити. Можна додати трохи сухого барвника поки збиваєте.
Смачного!