Рецепт глазурі для паски

Кожна господиня хоче, щоб її паска була найсмачнішою і красивою. Для цього є глазур, яка робить традиційну пасхальну страву ще більш святковою. Учасник «МастерШеф. Професіонали» Артем Кінаш розповів, як приготувати глазур для паски на Великдень 2023. Докладний рецепт знайдете в матеріалі.

Більше на тему: Панеттоне – рецепт італійської паски панеттоне

iStock-938977438

Інгредієнти:

  • Білок – 50 г
  • Цукор – 100 г

Більше на тему: Сирна паска – рецепт без випікання

Приготування:

  1. Білок з цукром поставити на водяну баню.
  2. Постійно помішуючи, довести до 57 градусів.
  3. Після перекласти в кухонний комбайн і на середній швидкості збити. Можна додати трохи сухого барвника поки збиваєте.

Смачного!

Читайте нас також у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: