PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Кавовий лікер: рецепт покроково

06.06.2018

Хочете дізнатися, як приготувати кавовий лікер в домашніх умовах? Цей смачний напій стане приємним доповненням до будь-якого меню. Дізнайтеся, як впоратися з приготуванням максимально швидко й просто. Дивіться рецепт кавового лікеру покроково в нашому матеріалі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Огірковий лимонад: рецепт приготування в домашніх умовах

Кофейный ликер

Складові:

  • Кава дрібного помелу — ¼ склянки
  • Вода — 2 ¼ склянки
  • Коричневий або білий цукор — 1 склянка
  • Ваніль — 1 стручок
  • Світлий ром — 1 ½ склянки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: М’ятний лікер: рецепт приготування в домашніх умовах

Приготування кавового лікеру:

  1. Насипати каву в скляну банку з кришкою. Влити туди 1 ¼ склянки чистої холодної води, закрити кришкою та гарненько струснути. Залишити суміш у холодильнику на 12 годин.
  2. По закінченню терміну процідити через кавовий фільтр або марлю в іншу банку, накрити кришкою.
  3. Приготувати сироп. У каструлі змішати цукор і 1 склянку води, довести до кипіння. Потім зняти з вогню і залишити охолоджуватися до кімнатної температури.
  4. У скляну банку з кавою додати охолоджений сироп, ваніль і ром. Залишити настоюватися 3 дні.
  5. Після закінчення 3 днів прибрати з банки стручок ванілі, а сам лікер перелити в зручну пляшку.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: