Черешневий сорбет: рецепт у домашніх умовах від фіналістки «МастерШеф»
Сорбет легко можна приготувати в домашніх умовах. Основою цього популярного італійського десерту можуть бути практично будь-які ягоди і фрукти. Сьогодні ми пропонуємо спробувати черешневий сорбет. Хочете дізнатися, як його приготувати? Рецепт черешневого сорбету від суперфіналістки «МастерШеф. Професіонали» Юлії Проходи читайте в нашому матеріалі!
Щоб зробити черешневий сорбет ще більш цікавим на смак, можете додати кілька чайних ложок ягідного або фруктового лікеру. Це до того ж подарує неповторний аромат і не дасть сорбету дуже затверднути.

Більше по темі: Домашнє морозиво: топ-5 простих рецептів
Сорбет із черешні
Інгредієнти:
- 750 г черешні
- 1 невеликий лимон
- 1 жменя листя м’яти
- 50 г цукрової пудри
- 1 ст. л. лікеру (наприклад, вишневого)
Приготування:
- Очистити черешню від кісточок. М’якоть скласти в чашу блендера і подрібнити в пюре.
- Додати лимонний сік, цукрову пудру і лікер. Добре перемішати і відправити на 1-2 год. в морозильну камеру.
- Дістати масу, збити ще раз і повернути в морозильник на 2 год.
За 45 хв. до подачі рекомендовано переставити сорбет у холодильник.
Смачного!
Більше на тему: Як приготувати сорбет: топ-10 рецептів у домашніх умовах