X

Секрети приготування смачного борщу від Юрія Ковриженка

Борщ — улюблена страва українців. Ведучий «Страва честі» Юрій Ковриженко поділився секретами шеф-кухарів, як зробити цю страву неймовірно насиченою та смачною. Читайте далі.

Більше на тему: Картопля по-селянськи: рецепт від «Страва честі»

Ведучий Юрій Ковриженко в списку улюблених страв завжди на першому місці називає борщ:

«Я обожнюю цю страву, іноді мені здається, що вона тече у моїх венах замість крові».

Більше на тему: Мазурики: рецепт от «Страва честі»

Декілька секретів від шеф-кухаря проекту «Страва честі», які зроблять його неймовірно насиченим і смачним:

  1. Спеції. Юрій завжди додає мелений коріандр і дрібку пудру імбиру. Вони надають аромат.
  2. Зажарку з буряка, моркви і цибулі перемішуємо з томатною пастою або випареними томатами. Запікаємо в духовці 30 хвилин при температурі 190 градусів.
  3. Додайте під час приготування половинку тертого зеленого яблука. Це зробить смак більш насиченим.

Смачного!

Фото борщу від Юрія Ковриженка: Євген Кудрявцев

Читайте більше цікавих новин в Viber и Telegram СТБ

Категорії: Без рубрики