МастерШеф

Video: Мастер Шеф Професіонали: дивитися онлайн випуск 1 частина 2 від 02.03.2019

Дивитися онлайн Мастер Шеф Професіонали Випуск 1 частина 2 від 02.03.2019. Мастер Шеф 2019 зібрав професіоналів на одній кухні
Дивіться також
МастерШеф Мастер Шеф. Профессионалы Випуск 1 Мастер Шеф Професіонали: випуск 1 частина 2 від 02.03.2019
Випуск 1 | 02.03.2019 | Мастер Шеф. Профессионалы

Вже кілька кухарів отримали свої білі фартухи, а значить – і місце у проекті Мастер Шеф Професіонали. Випуск 1 частина 2 від 02.03.2019 продовжить знайомити глядачів телеканалу СТБ із новими претендентами на участь у легендарному кулінарному шоу! Ну і покаже вже досить відомі обличчя. От як зараз. Адже поборотися за 1 млн гривень та новий титул вже готова і Катерина Пєскова – суперфіналістка шостого сезону шоу Мастер Шеф, визнана королева десертів і, віднедавна, власниця кав’ярні Rafinad.

Гідну конкуренцію іменитій королеві десертів спробує скласти молодий кухар Діма Касап. 24-річний хлопець прийшов на кастинг, щоб здійснити мрію покійної матері та втілити у реальність всі бажання своєї майбутньої сім’ї. Чи зможе скромний та недосвідчений Дмитро вразити досить простою стравою – телятиною під вишневим соусом – справжніх гуру кулінарії? Чи, можливо, судді більше повірять в амбітність та самовпевненість молодого бізнесмена із Комишан (Павла Серветника), який з перших секунд підкорив своєю харизмою всіх присутніх на кастингу шоу Мастер Шеф Професіонали 2019?

А може суддівська трійця надасть перевагу досвіду та професіоналізму, а не амбітній молодості? І вручить білий фартух колоритній кухарці із Закарпаття – Надії Борис, яка щодня готує для двох сотень студентів та працівників духовної семінарії?

Дізнайтеся, чия мрія здійсниться просто зараз – дивіться онлайн шоу Мастер Шеф Професіонали випуск 1 частину 2 від 02.03.2019 на офіційному сайті СТБ!

Дивитися онлайн Мастер Шеф Професіонали Випуск 1 від 02.03.2019

Дивитися онлайн Мастер Шеф Професіонали 1 випуск 3 частина від 02.03.2019

banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: