Неля Бадамшина: Бути серед тринадцяти кращих ― це вже добре!
Неля Бадамшина минулого тижня залишила шоу «МастерШеф. Професіонали»-3. Неля ― шеф-кухар у розважальному центрі в Кропивницькому. Закінчила профільний технікум, після чого пішла працювати в дитяче кафе. Також працювала в Європі, але перед карантином повернулася з Фінляндії додому. А як змінилося життя дівчини після участі в найкрутішому шоу країни? Читайте просто зараз!
Як змінилося ваше життя після проєкту?
Оскільки я з невеликого містечка Центральної України і зараз перебуваю тут, мене почали після проєкту впізнавати! Люди фотографуються зі мною, що дуже приємно. Взагалі, я отримала величезну кількість приємних слів від багатьох людей. А зараз ми разом зі знайомим шеф-кухарем крім основної роботи проводимо гастро-вечері. Нас запрошують у багато ресторанів і кафе.
З ким із учасників «МастерШеф. Професіонали»-3 продовжуєте спілкування?
Найбільше я спілкуюся з нашою трійкою: Владиславом Цимбалюком та Колею Овчаренком. Ми просто дуже багато часу проводили разом, спілкувалися, вчилися, знімали тіктоки (сміється. ― Прим. ред.). Також спілкуюся з Лілею, Стеллою, Лідою і Мариною.
Ви пішли б на 4 сезон «МастерШеф. Професіонали»?
На 4 сезон я вже не пішла б. Хіба що гостею, якщо запросять… Я вже й так в історії проєкту «МастерШеф. Професіонали»!
Як відреагували ваші батьки, коли дізналися, що ви пройшли до двадцятки?
Вони вірили в мене до останнього! Вони були дуже задоволені мною, постійно підтримували і допомагали.
Як ви думаєте, чого вам не вистачило для того, щоб пройти далі?
Я не вважаю, що мені чогось не вистачило… Швидше за все, Всесвіт дав мені дуже хороший шанс. Треба цінувати те, що маєш, адже бути серед тринадцяти кращих ― це вже добре! На все свій час.
Що ви порекомендували б учасникам, які мріють потрапити в 20-ку?
Потрібно добре вчити кухні різних країн світу, якщо не знаєте. Потрібно прокачувати стресостійкість, креативне мислення, мовлення. Щоб не тільки смачно готувати, а й красиво та грамотно презентувати страву і доносити свої думки. Також раджу розвивати пам’ять, логіку, інтуїцію і почуватися впевнено перед камерами.
Як ви готувалися до проєкту?
Коли я тільки прилетіла з Фінляндії, побачила в Ектора пост про анкету на «МастерШеф. Професіонали»-3. Я її заповнила, мені передзвонили ― і понеслась! Думаю, на проєкт ти повинен іти вже підготовленим. Це найголовніше!
Більше на тему: «МастерШеф. Професіонали» 2021: учасники 3 сезону в повному складі