PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0id3d3LnN0Yi51YS9tYXN0ZXJjaGVmIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Безглютеновий і безлактозний «Наполеон»: рецепт тіста від Анастасії Кобиляцької

06.04.2021

Приготувати безглютеновий і безлактозний десерт ― не так важко, як здається! Учасниця «МастерШеф. Професіонали»-2 Настя Кобиляцька розповіла, як зробити тісто для «Наполеона» смачним, безлактозним і безглютеновим. Детальніше ― далі в матеріалі!

Інгредієнти:

  • Вода (крижана) ― 125 мл
  • Какао-масло (натерти на тертці) ― 100 г
  • Борошно кукурудзяне ― 100 г
  • Крохмаль кукурудзяний ― 100 г
  • Оцет ― 2 ст. л.
  • Яйце ― 1 шт.

Спосіб приготування:

  1. Всі інгредієнти для тіста замісити, розкачати 7 коржів і заморозити.
  2. Випікати так само, як і коржі для звичайного «Наполеона».
  3. Коржі охолодити і змастити горіховим кремом.

Більше на тему: Що повинно бути в раціоні дитини

Читайте нас також у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: