МастерШеф

Ананасові равіолі з рікотою і кавовою ікрою від Саші Шульги

Ананасові равіолі з рікотою і кавовою ікрою вишукана на смак і вигляд страва, гідна високої кухні. Проте готувати її можна і в домашніх умовах. Покроковий рецепт приготування ананасових равіолей з рікотою і кавовою ікрою від учасника «МастерШеф» Саші Шульги знайдете в матеріалі.

hot-meat-dumplings-closeup-on-a-plate-horizontal-picture-id484226002

Інгредієнти:

  • Ананас — 1 шт.
  • Мінеральна вода — 300 мл
  • Цукор — 150 г
  • Рікота, змішана з цукром — 200 г
  • Мелена кава — 60 г
  • Альгінова кислота — 1,5 г
  • Мінеральна вода — 500 мл
  • Альгінат кальцію — 2,5 г
  • Родзинки — 20 г
  • Кедрові горіхи
  • Тости
  • Мікрогрін
  • Їстівні квіти — 20 г

Більше на тему: Яблучний пиріг: рецепт від Марічки Яківчук

Приготування:

  1. Нарізати ананас на 20 тонких слайсів.
  2. Зробити сироп з цукру і води, потім вилити цей сироп на слайси ананасу.
  3. Через 10—15 хвилин прибрати слайси з сиропу. А сам сироп зберегти.
  4. Викласти рікоту на слайси ананасу, накрити зверху слайсами і зробити форму равіолей.
  5. Перетерти через сито ананас із сиропом.
  6. Приготувати кавову ікру. Заварити еспресо і процідити через дрібне сито. Додати туди альгінову кислоту, альгінат кальцію і мінеральну воду. Капнути за допомогою піпетки кілька крапель кави у воду, щоб отримати маленькі кульки.
  7. Зробити презентацію, використовуючи родзинки, мікрогрін, квіти.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: