PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0id3d3LnN0Yi51YS9tYXN0ZXJjaGVmIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Полуничний торт: рецепт від Володимира Троцького

25.05.2020

Що може бути краще полуничного торта? До того ж якщо це не лише смачно, а й дуже корисно. Суперфіналіст «МастерШеф»-7 Володимир Троцький поділився рецептом страви, скуштувавши яку, ви зрозумієте, що таке райська насолода. Її переваги – низькокалорійна, без випічки, борошна, цукру і неймовірно смачна. Обережніше: вона викликає звикання з першої ложки! Детальний рецепт полуничного торта – в матеріалі.

Більше на тему: Полуничний джем: рецепт приготування на зиму

полуничний торт

Інгредієнти:

  • сир (9%) – 1 кг
  • полуниця – 1 кг
  • курага – 100 г
  • сметана (20%) – 200 г
  • мед – за смаком
  • ваніль – 1 стручок (можете замінити ванільним цукром)
  • волоський горіх – 150 г

Більше на тему: Чіа з йогуртом і фруктовим мусом: рецепт від Володимира Троцького

Приготування:

  1. Сир, горіхи, курага, мед і ваніль пюрувати до гладкості занурювальним блендером.
  2. Додати сметану.
  3. Розділити суміш на 23 частини.
  4. Викладаємо на блюдо сир і покриваємо всю площу полуницею (хвостиками вниз). Чергуючи шари: сир – полуниця, полуниця – сир.
  5. Відправляємо на ніч у холодильник.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: