Травесті-діва прийшла підкорювати «МастерШеф»-9 і відверто розповіла про своє життя
1 випуск кулінарного шоу «МастерШеф»-9 дивував яскравими і часом епатажними учасниками. Випробувати свої кухарські здібності та поборотися за місце у двадцятці найкращих кулінарів аматорів України прийшов артист травесті-шоу Руслан. Відверто про сценічний образ та особливості професії травесті-діви читайте в матеріалі.
Руслан незвичайна людина, як і його персонаж. Він працює артистом травесті-шоу вже 11 років. Ця новина оживила суддів і викликала особливе зацікавлення. Перед дегустацією і оцінюванням кулінарних талантів Руслана судді вирішили дізнатися про життя учасника трохи більше.
Травесті – це насамперед людина, яка створює образ. У мене це Лоліта Амбер. Вона може бути будь-якою: маленькою, зі стразиками, принцесою і просто цікавою жінкою. Коли я вперше надів сукню, то відразу відчув, що це моє. Моя косметичка набагато більша, ніж у жінок. Рідні підтримують мене, часом радять, який образ кращий, а який, відповідно, гірший. Але я чітко розумію, хто така Лоліта і хто такий Руслан у реальному житті та правильно все розмежовую.
На кухню «МастерШеф»-9 Руслан прийшов за велінням серця. І страву для суддів він вибрав особливу. Індичку із соусом теріякі та пюре селери у його родині традиційно готують на свята. Незважаючи на дрібні недоліки із виглядом зелені, суддям сподобалася страва Руслана. Підбадьорливі слова Лізи Глінської і заповітні три «так» зачепили найважливіші струни душі кулінара. Ектор зазначив, що саме той, хто всім серцем показує, що хоче бути на «МастерШеф», неодмінно отримає білий фартух.
Чи вистачить у травесті-діви кулінарного таланту, щоб потрапити до двадцятки найкращих кулінарів-аматорів України? Дізнаємося це вже у 2 випуску шоу «МастерШеф»-9 наступної п’ятниці о 19:00 на телеканалі СТБ.