PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0id3d3LnN0Yi51YS9tYXN0ZXJjaGVmIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Тальятеле з вершково-сирним соусом від Максима Пустовіта

09.03.2019

Тальятеле – ситна та ніжна страва. Її можна подавати з різними начинками і заправками. Тальятеле з вершково-сирним соусом від учасника «МастерШеф»- 8 Максима Пустовіта можна приготувати в домашніх умовах. Покроковий рецепт знайдете в матеріалі.

iStock-956196354

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Пшеничне борошно – 150 г
  • Семола – 50 г
  • Яйце – 2 шт.
  • Оливкова олія – ​​1 ст. л.

Для соусу:

  • Жирні вершки – 200 г
  • Сир – 60 г
  • Чебрець – гілочка
  • Сіль, перець, орегано – за смаком

Більше на тему: Індичка в апельсиново-розмариновій глазурі від Івана Мілановича

Приготування:

  1. Змішати всі інгредієнти для тіста в мисці і замішувати до форми кулі.
  2. Залишити тісто відпочити в холодильнику на 30 хвилин, після чого розкачати.
  3. Порізати тісто на потрібний вид пасти, в даному випадку – тальятеле.
  4. Пасту відварити в солоній воді 1,5 хвилини, вона повинна бути альденте.
  5. Робимо соус: розтопити всі інгредієнти до однорідного стану. Соус повинен бути густим.
  6. Змішати пасту з соусом, викласти в тарілку і посипати невеликою кількістю орегано і пармезану (або іншим видом твердого сиру).

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

banijay logo

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: