Вишневий пиріг: рецепт покроковий від Ірини Бактіая
20.08.2017
Як приготувати вишневий пиріг? Рецепт Ірини Бактіая допоможе вам зробити справжній шедевр! Покроковий рецепт приготування смачного вишневого пирога від півфіналістки «МастерШеф» ви знайдете в нашому матеріалі.
Читайте також: Коли стартує новий сезон «МастерШефа»?
Інгредієнти:
- вишня – 300г;
- вершкове масло – 200г;
- борошно – 300г;
- цукор – 300г;
- яйця – 4 шт;
- розпушувач – 10г;
- ваніль – 1г.
Спосіб приготування:
- Збити масло з цукром. Потім по одному додати яйця, просіяне борошно, розпушувач, ваніль.
- Форму для випічки змастити маслом, посипати борошном і вилити тісто. Викласти вишні зверху по всьому периметру.
- Випікати 40 хв при температурі 180 градусів.
- Рекомендую подавати з кулькою ванільного морозива!
Читайте також: Новий сезон «МастерШеф»: судді підготували сюрприз для глядачів (ВІДЕО)