Ектор Хіменес-Браво з’їв качині яйця у кінської сечі
У країнах Азії – Гонконгу, Малайзії та Сінгапурі – Ектор Хіменес-Браво не тільки відпочиває і ходить на екскурсії, але й з професійною цікавістю досліджує смакову палітру страв цього екзотичного регіону.
Відправившись у відпустку перед стартом зйомок нового сезону шоу «МастерШеф», Ектор Хіменес-Браво подорожує по Азії, де шукає нові смаки, поєднання, спеції, а також чаї (виявляється, є такі чаї, які в іншому кліматі розкриваються по-іншому).
Ектор їсть різну китайську кухню в Сінгапурі. Він навіть спробував місцевий делікатес: качині яйця, які довгий час вимочують у кінської сечі і розрізають навпіл – так вони стають коричневими.
Шеф-кухар також спробував ягоду Miracle Berry. Після неї будь-який кислий продукт здається солодким (лимон, оцет) – вона обманює рецептори. Ще Ектор спробував траву – листочок, який на смак ідентичний устриці.