Як Артем Лоїк вчив Ектора Хіменес-Браво читати реп
Зовсім скоро глядачів каналу СТБ чекає старт третього сезону головного кулінарного шоу країни «МастерШеф». У
попередніх двох сезонах ми спостерігали за змаганнями талановитих
кухарів-аматорів, які під керівництвом досвідченого журі вчилися
готувати дуже складні і незвичайні страви. Після кожного випуску реаліті-шоу в ефір традиційно виходило пост-шоу, в якому пробували свої сили вже зірки ТБ і шоу-бізнесу. Кожен з них прагнув довести, що відмінно розуміється не тільки в творчих, але і в кулінарних питаннях.
Так,
в одинадцятому випуску пост-шоу «МастерШеф-2» у кулінарному двобої
зійшлися артисти, які ніколи не ділитимуть одну сцену – вокаліст з
30-річним стажем, Народний артист України Павло Зібров та фіналіст шоу
«Україна має талант-3», репер Артем Лоїк.
«Я добре готую. Пам’ятаю, навіть в армії довелося картоплю чистити і якось рятуватися. Удома теж це роблю. Моя коронна страва – смажена на салі картопля », – розповідає народний улюбленець Павло Зібров.
А ось у Артема Лоїка з кулінарією якось не склалося.
«Я дуже рідко готую. Але зате моя мама дуже добре це робить», – розповідає репер.
Цього разу артистам довелося доводити свою спроможність на кухні, готуючи досить серйозну страву. Колись
Ектор Хіменес-Браво пригощав нею у Гонконгу відому актрису Анджеліну
Джолі, і називається вона – «Філе атлантичного лосося з паніруванням з
чорного і білого кунжуту, який подається на пирозі з локшини з яйцем».
«Це дуже цікава страва, тому що в ній поєднуються азіатські продукти, приготовані за технологіями французької кухні. Спочатку філе лосося необхідно обваляти в паніровці з чорного та білого кунжуту. Потім його запікають у духовці. Лосось подається разом з пирогом з рисової локшини», – розповідає всесвітньо відомий кулінар Ектор Хіменес-Браво.
Цю
страву подають із соусом, до якого входять випарка на основі пива,
імбиру, зеленої цибулі, змішаних з чорними китайськими бобами.
Артистів зовсім не злякало завдання. Вони сміливо, з почуттям гумору і піснею приступили до роботи. Артем вчив Ектора Хіменес-Браво читати реп, яким здивував і самого Павла Зіброва. Адже перед початком змагань Народний артист вважав, що для репу не потрібно володіти особливими музичними даними.
У ході кулінарної битви артисти вели себе дуже гідно і професійно, адже головне для них – не перемога, а хороші враження.
«Моє основне завдання не перемогти, а хоча б раз у своєму житті щось приготувати», – говорить Артем.
«Мені теж хочеться не перемогти, а смачно поїсти, – зізнався Павло Зібров. – І я взяв з собою пляшечку вінницької самогоночки, яку передали родичі ».
Як артисти впоралися з кулінарним завданням? Чи вдався дует народного артиста Зіброва та репера Артема Лоїка. А також докладний рецепт приготування цієї страви дивіться у нашому відео: