Все буде добре

Як зварити дешеві макарони, щоб вони не злипалися

Як зварити макарони, щоб вони не злипалися? Практично кожній господині знайома проблема злиплих макаронів. Одні варяться добре, а більш дешеві вічно злипаються? Досить переплачувати! Як зварити макарони навіть з м’яких сортів пшениці, щоб вони залишалися розсипчастими!

Більше на тему: Як швидко зварити кашу: секрети

makarony1

Можливо, ви здивуєтеся, коли дізнаєтеся, що головний секрет полягає в тому, що макарони слід обсмажити перед варінням на сковороді! Це трохи незвично, але таким чином вони зваряться швидше, не будуть злипатися і розварюватися.

  1. Обсмажте макарони на сухій сковорідці протягом хвилини. Завдяки цьому крохмаль з макаронів кристалізується, і ми отримаємо розсипчасті макарони.
  2. Потім залийте їх окропом, щоб вода трохи вище покривала рівень макаронів. Варити потрібно приблизно 35 хвилин, доти, поки вода не википить. Однак трохи води повинно залишитися.
  3. Воду злийте, адже в ній залишився майже весь крохмаль.
  4. Ваші розсипчасті макарони готові 🙂

Video: Як варити макарони, щоб вони не злипалися

Як варити макарони, щоб вони не злипалися, розповів Сергій Калінін. Ви здивуєтеся, коли дізнаєтеся його секрет. Читайте, як варити макарони, щоб вони не злипалися

Більше на тему: Пельмені домашні: рецепт приготування

Читайте нас также в Viber и Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: