PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvZG9icmUiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg0K

Шашлик у гранатовому соку: рецепт покроково

26.08.2021

Ми знайшли найсмачніший рецепт шашлику в гранатовому соку і ділимося основними секретами приготування! І тепер ви теж зможете приготувати шашлик в маринаді з гранатового соку, який розкриє перед вами новий смак м’яса. 

Шашлык в гранатовом соке от Николая Тищенко

Інгредієнти:

  • Свинина або баранина – 2 кг
  • Біла ріпчаста цибуля – 5 шт.
  • Гранатовий сік – 700 мл
  • Розмарин – 30 г
  • Зелень свіжа: кріп, петрушка, кінза, базилік
  • Сіль, перець – до смаку

Більше на тему: Швидкий маринад для шашлику – топ-3

Для соусу:

  • Кінза – 1 пучок
  • Базилік – 1 пучок
  • Помідори – 300 г
  • Часник – 5 зуб.
  • Цибуля кримська – 1/2 шт.
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Цукор, сіль – до смаку

Більше на тему: Гостра закуска із сиру фета: рецепт покроковий

Приготування:

  1. М’ясо миємо й нарізаємо великими кубиками.
  2. Цибулю ріжемо великими півкільцями.
  3. М’ясо і цибулю кладемо в каструлю і ретельно перемішуємо.
  4. Зверху посипаємо перцем, сіллю, спеціями, розмарином і зеленню.
  5. Поверх заливаємо гранатовим соком, всі інгредієнти перемішуємо, накриваємо м’ясо тарілкою, зверху ставимо вантаж. Маринад повністю повинен покрити м’ясо.
  6. Залишаємо маринуватися на кілька годин.
  7. Смажимо на гарячому вугіллі до готовності.

Смачного!

Більше на тему: Шашлик з кабачків від Ігоря Місевича

Video: Шашлик у гранатовому соку: рецепт покроково

Рецепт шашлику в гранатовому соку покроково! Читайте, як маринувати шашлик в гранатовому соку - рецепт маринаду для шашлику

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: