PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvZG9icmUiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg0K

Варення з баклажанів і слив від Жені Клопотенка

12.08.2021

Як приготувати вітамінне варення з баклажанів і слив? Покроковим рецептом поділився Євген Клопотенко. Майстер конфітюру розповів, як із найкисліших слив приготувати  солодке і неймовірно смачне варення. Читайте покроковий рецепт варення з баклажанів і слив у матеріалі.

Варення з баклажанів і слив

Більше на тему: Варення зі слив з шоколадом: покроковий рецепт

Інгредієнти:

  • баклажани – 500 г
  • сливи – 500 г
  • лимонний сік – 50 мл
  • цукор – 0,5 кг
  • кориця – 2 шт.  
  • сіль – щіпка

Більше на тему: Хрусткий салат під моцарелою від Сергія Калініна

Приготування:

  1. Баклажани запікати в духовці за температури 180° С протягом 20 хвилин. Потім очистити від шкірки і нарізати кубиками.  
  2. Зі слив видалити кісточки, нарізати м’якуш кубиками. Помістити в каструлю і змішати з баклажанами.  
  3. Додати лимонний сік, сіль, цукор і корицю. Варити на повільному вогні 30 хвилин.  
  4. Помістити варення в стерилізовані банки. Закатати.  

Смачного!

Читайте нас також у Viber і Telegram СТБ

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: