X

Морозиво «Баунті»: рецепт у домашніх умовах

Літо — спекотна пору року, коли дуже хочеться втамувати спрагу чимось прохолодним. Найсмачніший спосіб для цього — морозиво. Учасник  «МастерШеф. Професіонали» Артем Кінаш розповість, як приготувати вишукане морозиво в домашніх умовах просто і недорого.

Інгредієнти:

  • 1 банка (400 мл) кокосового молока (м’якоть і рідина)
  • 300 мл вершків (3335%)
  • 100 г білого шоколаду
  • 2 яйця (тільки жовтки)
  • 5 ст.  л. цукру
  • 50 г кокосової стружки
  • 150200 г молочного шоколаду

Більше на тему: Полуничний смузі: рецепт корисного та смачного напою

Спосіб приготування:

  1. Жовтки розтерти з цукром блендером впродовж кількох хвилин.
  2. Додати кокосове молоко і вершки, продовжуючи збивати до однорідності.
  3. Перелити масу в миску/каструлю, додати білий шоколад і поставити на водяну баню. Готувати, помішуючи, не допускаючи закипання, приблизно 10 хвилин.
  4. Додати кокосову стружку, розмішати.
  5. Зняти з вогню, помістити миску в холодну воду, помішувати масу до охолодження (повинна залишитися злегка теплою).
  6. Покласти молочний шоколад шматочками і залишити на хвилину, щоб він трохи розплавився.
  7. Лопаткою кількома рухами розмішати шоколад він не повинен повністю з’єднатися з іншими інгредієнтами, просто створюється невеликий мармуровий ефект.
  8. Перелити масу в контейнер, придатний для заморожування, і помістити його в морозильну камеру. 12 рази морозиво перемішати.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Категорії: Без рубрики