X

Черешневий сорбет: покроковий рецепт

Сезон черешні офіційно вважається відкритим! Пропонуємо вам приготувати сорбет з черешні. Заморожений десерт чудово смакуватиме в літню спеку. Читайте покроковий рецепт черешневого сорбета в матеріалі.

Інгредієнти:

  • Черешня – 350 г
  • Біле сухе вино (виноградний сік) – 100 мл
  • Мед – 5 ст. л.
  • Сік лимона – 2 ст. л.

Більше на тему: Домашній лимонад з апельсинів: рецепт приготування

Приготування:

  1. Зробити заправку, змішавши вино, мед і сік лимона, збити до однорідності.
  2. З вишні видалити кісточки. М’якоть покласти в блендер і кілька разів збити до великої крихти, але не до стану пюре.
  3. Потім змішати з заправкою. Перекласти в миску і відправити у морозильну камеру.
  4. Кожні 10 хвилин відкривати і ретельно перемішувати суміш. Повторити 3-4 рази, поки суміш не замерзне до стану сорбету.

Смачного!

Дивіться на відео просто зараз, як приготувати три чудових десерти з черешні лише за півгодини:

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Категорії: Без рубрики