Все буде добре

Протизастудний суп із півня

Ви застудилися та хочете полегшити свій стан? Читайте рецепт чудового протизастудного супу, який моментально поставить вас на ноги! Дізнайтеся, які цілющі інгредієнти в його складі, а також як приготувати цей лікувальний суп.

Більше на тему: Протизастудний часниковий суп без неприємного запаху

iStock-826538372

Складові:

  • Півень – 1 шт.
  • Стебла селери – 3 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Гострий перець чилі – 1 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Імбир свіжий – 20 г
  • Перець горошком – 1012 горошин
  • Сіль
  • Сухе насіння кропу – 0,5 ч. л.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Борошно цільнозернове100 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Паприка – ¼ ч.
  • Насіння льону – 2 ч. л.

Більше на тему: Зігріваючий суп з імбиром від Марини Шевченко

Приготування:

  1. З півня зняти шкіру, порізати й поставити варити з додаванням селери, моркви, перцю, лаврового листа, імбиру та насіння кропу. Варити півтори години на слабкому вогні.
  2. Потім півня дістати, а бульйон процідити й знову поставити на вогонь. Півня порізати на шматочки. Все це варити в бульйоні ще 10 хвилин.
  3. На розпеченій пательні обсмажити цибулину й кинути її в суп.
  4. Для локшини замісити тісто з борошна, насіння льону, яйця, базиліка, петрушки, паприки та води. Дати постояти 20 хвилин в холодильнику, потім порізати на шматочки й зробити маленькі «вушка».
  5. Варити в воді протягом 45 хвилин. У тарілку покласти м’ясо, «вушка» й залити все бульйоном.

Video: Протизастудний суп із півня: покроковий рецепт

Як самостійно приготувати протизастудний суп із півня? Дізнайтеся покроковий рецепт протизастудного супу, який полегшить ваш стан під час захворювання

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: