X

Паелья: рецепт з куркою, овочами і морепродуктами

Паелья прийшла до нас з Іспанії, але поширене це блюдо по всій Європі та країнах Латинської Америки. Варіантів її приготування безліч, самі іспанці кажуть, що в паельї може бути до 300 інгредієнтів. Рецепт паельї від «Все буде добре» зі списком необхідних складових і покроковим приготуванням дивіться в матеріалі.

 

Інгредієнти для приготування паельї:

  • Рис – 600 г
  • Курячий бульйон – 0,5 л
  • Оливкова олія – ​​200 мл
  • Бекон – 50 г
  • Філе курки – 500 г
  • Філе палтуса – 400 г
  • Кальмари – 200 г
  • Креветки – 500 г
  • Мідії – 500 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Болгарський перець – 2 шт.
  • Сіль, перець – за смаком

Більше на тему: Київський торт: рецепт покроковий

Приготування паельї:

  1. Овочі нарізати півкільцями і обсмажити.
  2. В іншій сковороді підсмажити бекон, викласти його й обсмажити в ній курку разом з кальмарами.
  3. Окремо посмажити рибу.
  4. Потім змішати інгредієнти з попередніх пунктів, додати заздалегідь відварений рис і залити все бульйоном.
  5. Зверху викласти мідії і креветки, залишити на маленькому вогні на 20 хвилин, і паелья готова!

Категорії: Без рубрики