Кулінарний експерт Сергій Калінін поділився незвичайним рецептом. Американський пиріг зі сливами з’являвся на сторінках газети New York Times 12 років поспіль! Це унікальна випічка, яка буде смачною з будь-якою начинкою і готується дуже просто. Вчіться готувати сливовий пиріг прямо зараз!
Більше на тему: Шоколадний торт без випікання
Складові:
- Цукор – 160 г (плюс 2 ст. л. (45—50 г) на посипання)
- Масло вершкове (або маргарин) – 113 г
- Борошно – 1 ст.
- Яйце – 2 шт.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Сіль (дрібка)
- Заморожені сливи – 12 шт. (24 половинки)
- Кориця – 1 ч. л.
Більше на тему: Як приготувати какао – майстер-клас Марини Шевченко
Приготування:
- Збийте масло з цукром.
- По одному додайте яйця, сіль, продовжуючи збивати.
- Вмішайте борошно, перемішане з розпушувачем, в тісто.
- Форму змастіть маслом, присипте борошном, викладіть акуратно тісто.
- Розморожені половинки слив розкладіть зверху на тісто, не вдавлюючи.
- Змішайте 2 ст. л. цукру з 1 ч. л. кориці – посипте зверху на тісто і сливи.
- Поставити в добре розігріту духовку (180 °С) і випікати 40—45 хвилин до хрусткої скоринки.