PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvZG9icmUiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg0K

Молочний шоколад: рецепт покроково

13.01.2021

Дуже смачно та корисно! Приготуйте своїм рідним молочний шоколад, який не подарує зайвих калорій та додасть здоров’я. Експерт «Все буде добре» Людмила Шупенюк стверджує, що він дуже корисний навіть для вагітних, бо натуральний.  Детальний рецепт молочного шоколаду – в матеріалі.

Більше на тему: Білий шоколад: рецепт приготування

молочний шоколад рецепт приготування

Інгредієнти:

  • терте какао – 50 г
  • масло какао – 25 г
  • молока – 2 ст. л.
  • стевія – третина ч. л.
  • кокосова стружка – 1 пакетик (40 г)
  • карі – 5 г

Більше на тему: Шоколадний брауні: десерт для Олега Винника

Приготування:

  1. Нагріваємо молоко до гарячого стану, але не до кипіння. Вливаємо сироп стевії. Ретельно перемішуємо.
  2. В окремій посудині розтоплюємо на водяній бані терті какао-боби і какао-масло.
  3. Вливаємо цю какао-суміш у гаряче молоко (в яке ми вже попередньо додали стевію). Знову потрібно ретельно перемішати.
  4. Чекаємо, доки ласощі закиплять, після цього зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо наш шоколад ще кілька хвилин.
  5. Знімаємо шоколад з плити, даємо трохи охолонути.
  6. Підсмажуємо на пательні кокосову стружку, приправляємо карі. Додаємо цей екзотичний наповнювач у наш охолоджений шоколад, перемішуємо повторно.
  7. Заливаємо шоколад у кондитерську форму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: