PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvZG9icmUiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg0K

Горіхове печиво: рецепт приготування в домашніх умовах

15.10.2020

Горіхове печиво стане ідеальним частуванням для ваших гостей. Анна Добриднєва розповіла рецепт, який ви точно захочете запам’ятати на все життя. Детальний рецепт горіхового печива читайте в нашому матеріалі.

ореховое печенье

 

Більше на тему: Гарбузове печиво з книги про Гаррі Поттера: рецепт приготування

Інгредієнти:

  • Макуха волоських горіхів – 200 г
  • Макуха фісташок – 200 г
  • Сушені вишні – 50 г
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Цукор – 10 г
  • Сир кисломолочний – 100 г
  • Банан – 1 шт.
  • Сіль – 1 г
  • Білий кунжут – 100 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Олія для змащування пергаменту – 10 мл

Більше на тему: Вівсяне печиво з пластівців: рецепт покроково

Приготування:

  1. Розігріти сковорідку.
  2. Підсушити на сковороді макуху фісташок і волоських горіхів.
  3. Перетерти сир.
  4. Додати до сиру звичайний цукор і ванільний цукор.
  5. Розім’яти банан виделкою, додати до сиру.
  6. Додати сушені вишні.
  7. Додати макуху горіхів.
  8. Перемішати суміш.
  9. Додати сіль.
  10. Зробити кульки із суміші та викласти на змащений олією пергамент.
  11. Посипати кунжутом.
  12. Випікати печиво 20 хв. за t 180  ̊С.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: