Все буде добре

Зігрівальний суп з імбиром від Марини Шевченко

Що можна взяти з собою на осінню прогулянку, щоб не замерзнути? Звичайно, імбирний суп у термосі! Він подарує тепло завдяки не лише температурі, а й великій кількості спецій. Неймовірно смачно! Суп з імбиром і апельсиновою цедрою – рецепт від Марини Шевченко, випускниці 3 сезону шоу «МастерШеф».

Більше на тему: Антизастудний суп із гарбуза: рецепт приготування

имбирный суп

Складники:

  • Вода – 2 л
  • Яловичина – 500 г
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Корінь селери – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець чилі – за смаком
  • Олія – ​​2 ст. л.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Дайкон – 0,5 шт.
  • Імбир свіжий – 10 г
  • Паличка кориці – 1 шт.
  • Сіль
  • Розмарин
  • Чебрець
  • Бодян
  • Цедра апельсина

Більше на тему: Найсмачніший борщ: рецепт від Руслани Лижичко

Приготування:

  1. Нарізати м’ясо, цибулю і протушкувати на пательні 30 хвилин.
  2. Додати селеру і ще протушкувати до повної готовності.
  3. Нарізати моркву, картоплю, чебрець і розмарин. Додати у воду, довести до кипіння разом з обсмаженим м’ясом.
  4. Додати в каструлю всю зелень та імбир.
  5. Нарізати дайкон дрібними слайсами і покласти в каструлю.
  6. Обсмажити до золотавого кольору борошно. Наприкінці додати перець чилі.
  7. Проварити 30 хвилин, потім усе збити в блендері.

Можна налити в термос і взяти з собою. 

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Суп з імбиром і прянощами, що зігріє на прогулянці!

Рецепт супу з імбиром і апельсиновою цедрою, який допоможе вам зігрітися в морозні дні, а також поліпшить кровообіг

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: