Зігрівальний суп з імбиром від Марини Шевченко
Що можна взяти з собою на осінню прогулянку, щоб не замерзнути? Звичайно, імбирний суп у термосі! Він подарує тепло завдяки не лише температурі, а й великій кількості спецій. Неймовірно смачно! Суп з імбиром і апельсиновою цедрою – рецепт від Марини Шевченко, випускниці 3 сезону шоу «МастерШеф».
Більше на тему: Антизастудний суп із гарбуза: рецепт приготування
Складники:
- Вода – 2 л
- Яловичина – 500 г
- Картопля – 3 шт.
- Цибуля – 2 шт.
- Корінь селери – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Перець чилі – за смаком
- Олія – 2 ст. л.
- Борошно – 1 ст. л.
- Дайкон – 0,5 шт.
- Імбир свіжий – 10 г
- Паличка кориці – 1 шт.
- Сіль
- Розмарин
- Чебрець
- Бодян
- Цедра апельсина
Більше на тему: Найсмачніший борщ: рецепт від Руслани Лижичко
Приготування:
- Нарізати м’ясо, цибулю і протушкувати на пательні 30 хвилин.
- Додати селеру і ще протушкувати до повної готовності.
- Нарізати моркву, картоплю, чебрець і розмарин. Додати у воду, довести до кипіння разом з обсмаженим м’ясом.
- Додати в каструлю всю зелень та імбир.
- Нарізати дайкон дрібними слайсами і покласти в каструлю.
- Обсмажити до золотавого кольору борошно. Наприкінці додати перець чилі.
- Проварити 30 хвилин, потім усе збити в блендері.
Можна налити в термос і взяти з собою.
Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре