X

Підгоріла курка: що робити? Секрет Сергія Калініна

Що робити, якщо підгоріла курка? Кулінар-рятувальник зі стажем Сергій Калінін розповів, за допомогою чого можна врятувати підгорілу курку – зробимо для неї карамельно-горіхову шубку!

Інгредієнти:

  • Підгоріла курка – 1 шт.;
  • Оливкова олія – 1 ст. л.;
  • Цукор – 200 г;
  • Соєвий соус – 2 ст. л.;
  • Перець чилі – 1 ч. л.;
  • Сіль – щіпка;
  • Арахіс або волоські горіхи – 200 г

Більше на тему: Стейк рибай: рецепт від шеф-кухаря

Приготування:

  1. Розтопити на сковороді цукор в ложці води, додати підігрітий соєвий соус, перець чилі, сіль – вийде карамельний соус.
  2. Зняти з запеченої підгорів курки обгорілу шкірку, покрити карамельним соусом.
  3. Подрібнити волоські горіхи в крихту.
  4. Плотно засипати горіховою крихтою всю курку з карамеллю. Добре притиснути горіхи лопаткою, щоб на курці утворився горіховий панцир.
  5. Поставити випікати в духовку на 7-10 хвилин за температури 200 градусів.

Більше на тему: Скумбрія на грилі

 

Категорії: Без рубрики