Влаштуйте смачний і корисний розвантажувальний день! Дієтичний суп-пюре з морквою і селерою надасть ідеальних обрисів будь-якій фігурі. Учасниця «Зважені та щасливі»-4 та експертка з правильного харчування Ірина Стребкова радить робити розвантажувальний день супом-пюре щотижня. Як приготувати морквяний суп-пюре, читайте в нашому матеріалі.
Більше на тему: Угорський дієтичний суп-пюре зі шпинатом від Сергія Калініна
Складники:
- Курячий бульйон – 500 мл
- Морквина (велика) – 2 шт.
- Корінь селери (невеликий) – 1 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Шпинат – 100 г
- Петрушка – 100 г
Більше на тему: Суп із фрикадельками: простий рецепт від Ольги Сумської
Приготування:
- Овочі почистити, нарізати довільно. Відправити в розігріту до 180 °С духовку на 25–30 хвилин.
- Розділити готові овочі на 2 частини у співвідношенні 1:3. Більшу частину зі свіжим шпинатом покласти в блендер, подрібнити.
- Змішати овочеве пюре з бульйоном, довести до кипіння. Перед поданням посипати рубленою зеленню і меншою частиною овочів, що залишилася.
Смачного!
Читайте нас також у Viber Все буде добре