X

Суп-пюре з морквою: покроковий рецепт

Влаштуйте смачний і корисний розвантажувальний день! Дієтичний суп-пюре з морквою і селерою надасть ідеальних обрисів будь-якій фігурі. Учасниця «Зважені та щасливі»-4 та експертка з правильного харчування Ірина Стребкова радить робити розвантажувальний день супом-пюре щотижня. Як приготувати морквяний суп-пюре, читайте в нашому матеріалі.

Більше на тему: Угорський дієтичний суп-пюре зі шпинатом від Сергія Калініна

Складники:

  • Курячий бульйон – 500 мл
  • Морквина (велика) – 2 шт.
  • Корінь селери (невеликий) – 1 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Шпинат – 100 г
  • Петрушка – 100 г

Більше на тему: Суп із фрикадельками: простий рецепт від Ольги Сумської

Приготування:

  1. Овочі почистити, нарізати довільно. Відправити в розігріту до 180 °С духовку на 25–30 хвилин.
  2. Розділити готові овочі на 2 частини у співвідношенні 1:3. Більшу частину зі свіжим шпинатом покласти в блендер, подрібнити.
  3. Змішати овочеве пюре з бульйоном, довести до кипіння. Перед поданням посипати рубленою зеленню і меншою частиною овочів, що залишилася.

Смачного!

Читайте нас також у Viber Все буде добре

Категорії: Без рубрики