Суп з редисом: рецепт Ектора Хіменес-Браво
Ви все ще впевнені, що з редиски можна приготувати тільки салат? Кулінарний експерт Ектор Хіменес-Браво змінить ваше уявлення про редиску! Він розкрив сімейний рецепт супу, де головним є саме цей овоч! Як приготувати неймовірно смачний суп з редисом, читайте в матеріалі!

Складові:
- Редис з бадиллям – 1 пучок;
- Картопля – 1 шт.;
- Лук-шалот – 1 шт;
- Вершкове масло – ½ ст. л.;
- Овочевий (або курячий) бульйон – 400 мл;
- Лимон – ½ шт .;
- Вершки – 2 ст. л.;
- Сіль – до смаку;
- Перець – до смаку
Більше на тему: Угорський дієтичний суп-пюре зі шпинатом від Сергія Калініна
Приготування:
- Бадилля редиски подрібнити.
- Лук і картоплю нарізати кубиками.
- Розтопити масло в каструлі, обсмажити зелень з луком протягом 2 хвилин.
- Додати картоплю, перемішати.
- Влити бульйон (краще не весь одразу – щоб контролювати густоту), посолити і поперчити, довести до кипіння. Варити протягом 20 хвилин.
- Вичавити сік з половини лимона. Частину соку додати в каструлю.
- Нарізати редиску тонкими скибочками. Замаринувати в невеликій кількості лимонного соку та солі.
- Подрібнити вміст каструлі в пюре за допомогою блендера.
- Додати вершки і варити ще кілька хвилин.
- Зняти з вогню, додати залишки лимонного соку.
- Прикрасити маринованою редискою і свіжим бадиллям.
Подавати гарячим. Смачного!
Більше на тему: Холодний гороховий суп від Ектора Хіменеса-Браво
Дивіться онлайн нові випуски Все буде добре 2018
Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре