Рецепт кабачкової ікри від Сергія Калініна
Кабачкова ікра здається вам занадто звичайною? Приготуйте це блюдо за рецептом Сергія Калініна. Таку кабачкову ікру можна подавати замість гарніру як до риби, так і до м’яса. І вона настільки чудова, що може стати частиною меню будь-якого ресторану! Рецепт кабачкової ікри від Сергія Калініна знайдете в матеріалі.

Більше на тему: Страви з кабачків: 10 простих рецептів
Складові:
- Кабачки – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Помідори – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Часник – 2-3 зубчики
- Зелень – пучок
- Лавровий лист
- Сіль, перець – за смаком
Більше на тему: Лазанья з кабачків
Приготування:
- Ріжемо кабачки кубиками, потім нарізаємо морквину і цибулю.
- Очищаємо помідори від шкірки, розрізаємо їх навпіл і натираємо на крупній тертці.
- Ріжемо дрібно часник.
- Обсмажуємо на сковороді моркву, потім додаємо до неї цибулю, часник і смажимо ще хвилину. Викладаємо натерті помідори, перемішуємо і тушкуємо протягом 10 хвилин.
- Додаємо сіль і перець, лавровий лист і зверху рівним шаром розподіляємо кабачки. Закриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися на 10-15 хвилин.
- Додаємо зелень, перемішуємо і тушкуємо ще 15 хвилин – до повної готовності кабачків.
Ваша кабачкова ікра готова! Смачного!
Більше на тему: Кабачки в духовці: 10 рецептів запечених кабачків