Все буде добре

Грушевий сидр: рецепт приготування в домашніх умовах

В студії «Все буде добре» знову розкриваються цікаві рецепти. Грушевий сидр за дідусевим рецептом від Віталія Борисюка сподобається кожному любителю смачненького. Процес приготування дуже простий, і ви можете зробити його у себе вдома. Детальний рецепт в нашому матеріалі.

Більше на тему:  Як приготувати виноградний сік у домашніх умовах

грушевый сидр

Інгредієнти:

  • груші – 5 кг
  • цукор – 500 г
  • родзинки – 100 г

Більше на тему: Що приготувати з обліпихи: секрети Олега Ковальчука

Приготування:

  1. Помийте груші та витріть паперовим рушником, розріжте на 4 частини та видаліть кісточки.
  2. Далі пропустіть через м’ясорубку, додайте до груш цукор і родзинки. Перемішайте!
  3. Перекладіть пюре з груші у трилітрову банку,  щоб воно займало 2/3 об’єму. Отвір банки закрийте марлею та залиште пюре настоюватись на 3–4 дні у темному місці при кімнатній температурі. Запам’ятайте: має з’явитись характерний запах бродіння, піна і шипіння.
  4. Сік, що заграв,  пропустіть через сито, а потім через марлю. Перелийте його в чисту суху банку. На отвір банки натягніть медичну рукавичку, зробіть в одному з «пальців» рукавиці дірку голкою і залишите настоюватись на 25–30 днів. Коли рукавичка впаде – це знак, що напій готовий.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: