PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvZG9icmUiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg0K

Маска з червоного перцю для пожовклих нігтів

13.07.2018

У вас пожовклі й ламкі нігті, які ви ретельно приховуєте під лаком? Настав час усунути цю проблему раз і назавжди! А допоможе в цьому корисна маска з червоного перцю для пожовклих нігтів. Вона забезпечить нігтям догляд, як після дорогих салонних процедур, але при цьому ви заощадите, адже вона обійдеться всього в 10 гривень!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зміцнення нігтів в домашніх умовах

iStock_50887394_XXXLARGE

Інгредієнти:

  • Жирні вершки (бажано 21%) – 1 ч. л.
  • Червоний перець (порошок) – 1 ч. л.
  • Лимонна кислота – 1/2 ч. л.
  • Кип’ячена вода – 0,5 ч. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Домашній манікюр на короткі нігті

Приготування:

1. Змішати лимонну кислоту і воду, добре перемішати, розчинивши кристалики лимонної кислоти. Додати вершки і червоний перець.

Секрет 1: якщо шкіра чутлива, врахуйте, що оливкова олія трохи пом’якшує дію червоного перцю. Її можна включити до складу маски замість лимонної кислоти.

2. Отриману суміш поставити на водяну баню і гріти її протягом 510 хвилин, постійно помішуючи, поки маска не загусне.

3. Зняти маску з парової бані. Після того як маска охолоне, можна приступати до процедури. Наносити на чисті руки.

Секрет 2: якщо треба швидко відновити нігті після зняття гель-лаку або нарощування, можна використовувати настоянку гіркого стручкового перцю. Додати кілька крапель в крем для рук і змастити сумішшю нігті.

4. Маску необхідно зняти вологою серветкою або змити водою. А потім можна скористатися кремом для рук.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: