Картопля, запечена під сиром: рецепт Дмитра Танковича
09.04.2018
У студію «Все буде добре» сьогодні завітав актор, сценарист, продюсер і телеведучий Дмитро Танкович. Він навчив, як швидко і просто приготувати смачну запечену картоплю із сиром.

Інгредієнти:
- Картопля – 5 шт.
- Часник – 5 невеликих зубчиків
- Сушений орегано – 2 ч. л.
- Сіль – 2 ч. л.
- Рослинно-вершкова суміш – 50 г
- Тертий сир – 200 г
- Рубана свіжа петрушка – 3 ст. л.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ледачий» борщ за 20 хвилин від Марини Шевченко
Приготування:
- Нагріваємо духовку до 210 °C. Використовуючи гострий ніж, робимо в картоплині надрізи (не до кінця, щоб вийшла наче гармошка). Намагаємося зробити скибочки досить тонкими, близько 7 мм.
- Розміщуємо картоплю на деко. Скибочки робимо віялом, між ними вкладаємо по скибочці рослинно-вершкової суміші (або поливаємо розтопленою) і посипаємо кожну картоплину часником, орегано і сіллю.
- Випікаємо протягом 45-50 хвилин.
- Під кінець посипаємо картоплю сиром і петрушкою і тримаємо в духовці ще хвилин 5-7, поки сир не розплавиться і злегка не підрум’яниться.
Смачного!
Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре