Окунь до Вербної неділі від мольфарки Магдалени
А ви знали, що на Вербну неділю, яка буде в найближчі вихідні, у кожного на столі має бути страва з риби? На цьому наполягає мольфарка Магдалена. Сьогодні вона поділилася сімейним рецептом фірмового окуня по-карпатськи, який не тільки збагатить ваш стіл, а й принесе в будинок матеріальний добробут!
Інгредієнти:
- Окунь – 2 шт.;
- Лимон – 1 шт.;
- Кріп, петрушка –- 1 пуч.;
- Суміш сухих трав;
- Сіль, перець
Для начинки
- Морква – 1 шт.;
- Рослинна олія – 100 г;
- Лук порей – 1 шт.;
- Часник – 2 зуб.;
- Волоський горіх – 3 шт.;
- Перець чилі – 2 колечка;
- Петрушка – 50 г;
- Заморожені ягоди – 100 г;
- Білий сушений гриб – 50 г
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращий кондитер-оформлювач великодніх пасок: «Все Буде Добре» оголошує новий конкурс
Приготування:
- Рибу почистити, вирізати хребет.
- Філе побризкати лимонним соком і посипати сухими травами. Залишити на 30 хвилин.
- Подрібнену цибулю і часник обсмажити.
- Нарізану моркву, перець чилі, гриби і зелень обсмажити протягом 2 хвилин.
- Потім додати обсмажену цибулю і часник.
- Фольгу змастити олією.
- Помістити на фольгу філе риби, помістити зверху овочеву зажарку, подрібнений волоський горіх і ягоди.
- Філе закрити, загорнути у фольгу.
- Запікати 15 хвилин за температури 180° С.
- Дістати рибу з фольги, додати вершкове масло.
- Подавати з міксом салату і лимоном.
Смачного!
А ЗАМОВЛЯННЯ і РИТУАЛ ПІД ЧАС ПРИГОТУВАННЯ ДИВІТЬСЯ У НАШОМУ ВІДЕО!