Фруктова сальса від Сергія Калініна
16.12.2016
Кулінарний експерт шоу «Все буде добре» Сергій Калінін розповів, як приготувати ідеальні ласощі для новорічного столу.
Cкладові:
- авокадо – 1 шт.
- гранат – 1 шт.
- кориця – 1/8 ч.л.
- цибуля-шалот – 3 ст.л.
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Салат «Олів’є» від Ектора Хіменес-Браво
- м’ята – 2 ст.л.
- перець чілі – 1 шт.
- сік лайма – 1/4 стакана
- сіль – 1/8 ч.л.
- хурма – 2 шт.
Приготування:
- Віджимаємо сік лайма.
- Додаємо сіль і дрібно порізану цибулю.
- Додати хурму і авокадо, нарізані кубиками однакового розміру.
- Додайте перець і м’яту, сіль и корицю. Добре перемішайте и дайте настоятися.
- Подавати сальсу з м’ясом у банановій кожурі!