Рецепт винного печива від Анни Селюкової
Хочете знайти свою другу половинку і скоріше вийти заміж? У цьому вам допоможе… печиво! Переможниця 4 сезону «Холостяка» Анна Селюкова запевнила, що це печиво допомогло не одній парі зробити крок вперед! Спробуйте удачу!
Читайте також: імбирне печиво – покроковий рецепт на всі випадки життя!
Інгредієнти:
Вино червоне десертне – 120 мл
Вівсяні пластівці – 150 г
Борошно пшеничне – 300 г
Борошно житнє – 100 г
Масло вершкове – 120 г
Мускатний горіх мелений – 1 ч. л.
Цукор – 100 г
Яйце – 1 шт.
Волоський горіх мелений -100 г
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тілапія в паніровці з пармезаном від Мілана Котова.
Приготування:
Вівсяні пластівці залити вином і залишити на 15 хвилин.
Змішати всі сухі інгредієнти: борошно пшеничне (200 г), борошно житнє, мускатний горіх, цукор.
Додати подрібненеі вершкове масло, вівсяні пластівці з вином і яйцем, ретельно перемішати.
Додати залишок (100 г) пшеничного борошна.
Загорнути тісто плівкою і залишити в холодильнику на 30 хвилин.
Розділити тісто на частини, згорнути джгути діаметром з винну пробку.
Нарізати брусочками і обваляти в горіхах.
Викласти на деко і випікати 30-35 хвилин при температурі 190 ° С
Смачного!