Як прикрасити паску? Топ-3 способів від Алли Ковальчук
Хочете прикрасити паску так, щоб близькі були в захваті, а подруги стояли в черзі за рецептом? Звичні магазинні прикраси вже набридли? У кулінара Аллочки Ковальчук є три незвичайні техніки, завдяки яким ваша паска буде найкрасивішою і унікальною!
Мереживо і цукрова пудра
Складові:
Цукрова пудра – 1 пакет
Цукор – 3 ст. л.
Вода – 1 ст. л.
Какао – 1 ст. л.
Мереживо – 1 шт.
Приготуйте сироп з какао, цукру і води.
Змастіть шапку паски сиропом.
Накрийте мереживом паску і через сито просійте цукрову пудру на нього.
Прикраса з шоколадною стрічкою
Складові:
Пергамент – 1 шт.
Сироп з какао – 2 ст. л.
Розтоплений шоколад – 150 г
Кондитерський мішок або пакет – 1 шт.
Нанесіть шоколад на пергамент у вигляді сітки.
Змастіть паску сиропом.
Оберніть паску пергаментом з шоколадом і залиште застигати.
Верх паски прикрасьте глазур’ю і шоколадом.
Потім приберіть пергамент.
Корзинка з тіста для паски
Складові:
Прісне тісто – 500 г
Фактурне мереживо – 1 шт.
Змастіть тісто маслом, прикладіть мереживо.
Перенесіть візерунок качалкою, потім помістіть тісто на пергамент і запікайте 2 хвилини при 180 С.
Оберніть паску тестом і зафіксуйте кінець зубочистками.
Запікайте ще 2 хвилини.
Прикрасьте шапку паски глазур’ю.
Приємного апетиту і з прийдешнім Великоднем!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смачно і корисно: торт зі шпинату.