Ситний теплий салат з квасолею проти зайвих кілограмів
Ви вважаєте, що дієтичним салатом не можна наїстися? Фіналіст проекту «Зважені та щасливі-4» Олег Січак поділився своїм авторським рецептом поживного, ситного і низькокалорійного теплого салату з квасолею, який можна спокійно їсти і при цьому не набирати вагу.
Інгредієнти:
Квасоля – 1 ст.
Морква – 2 шт.
Свіжий кріп – 50 г
Сира скумбрія – 400 г
Мед – 1 ч. л.
Оливкова олія – 1/2 ч. л.
Лимонний сік – 2 ст. л.
Морська сіль
Чорний перець
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтичні квасолеві котлети від Ігоря Обуховського.
Приготування:
Нарізану соломкою моркву запікати в духовці 10 хвилин при температурі 180 градусів. Потім змішати подрібнене філе відвареної скумбрії з відвареною квасолею і печеною морквою.
Заправити салат соусом з рослинної оливкової олії, лимонного соку та меду. Сіль і перець додати за смаком. При подачі прикрасити зеленню.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дешева квасоля – особистий дієтолог! Поради Світлани Фус.
Варена риба допоможе вивести холестерин з організму, а також наситити його корисним білком. Біла квасоля поліпшить травлення і приборкає апетит. До того ж, у цього салату дуже цікавий смак за рахунок поєднання різних інгредієнтів і смачного соусу.