РЕЦЕПТ: Тарталетки з рибою від Тетяни Литвинової
Вам знайома ситуація, коли в новорічний вечір на кухні ще купа справ, а радісні і голодні гості вже на порозі? До святкового застілля ще далеко, а перекусити дуже хочеться. Наша Таня Литвинова стверджує, що знає, як зробити очікування свята смачним і оригінальним!
Інгредієнти для основи:
Борошно – 300 г
Масло вершкове – 200 г
Цукор – 100 г
Жовтки – 3 шт.
Соняшникова олія
Горох
Приготування:
Розминаємо виделкою вершкове масло, додаємо цукор, борошно і жовтки.
Ретельно перемішуємо і формуємо з тіста кулю.
Відправляємо в холодильник на 30 хвилин.
Розкачуємо тісто в пласт товщиною 0,5 см.
Вирізаємо кружечки і викладаємо їх у формочки.
Зверху накриваємо формочки пергаментним папером і в кожну зверху насипаємо горох.
Випікаємо 10 хвилин в духовці при температурі 200 градусів.
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Рецепт тарталеток з креветками
Інгредієнти для начинки:
Рікотта або сирний сир – 200 г
Авокадо – 1 шт.
Червона риба (сьомга, лосось) – 150 г
Зелень
Сік лимона
Приготування:
Нарізаємо слайсами солону рибу.
Подрібнюємо очищений авокадо в блендері разом з сирним сиром до консистенції крему.
Викладаємо сирно-авокадный крем на дно кошика.
Додаємо шматочки риби
Скроплюємо соком лимона.
Прикрашаємо гілочками зелені.
Відправляємо на 10 хвилин у духовку, розігріту до 180 градусів.