РЕЦЕПТ: Тарталетки з креветками від Тетяни Литвинової
Інгредієнти для основи:
Житнє борошно – 100 г
Холодна вода – 40 г
Оливкова олія – 3 ст. л.
Щіпка солі
Приготування:
Борошно просіваємо разом з сіллю.
Додаємо воду, масло і замішуємо однорідне пластичне тісто.
Поділяємо його на шість невеликих кульок.
Розкачуємо кожну кульку і викладаємо у змащену маслом форму-тарталетку.
Акуратно утрамбовуємо і робимо бортики.
Запікаємо в духовці при температурі 180 градусів 10 хвилин.
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як приготувати тарталетки з червоною рибою?
Інгредієнти для начинки:
креветки – 12 шт.
пармезан – 100 г
помідори черрі – 100 г
часник – 1 зубчик
свіжий базилік – 50 г
оливкова олія – 2 ст. л.+1
Приготування:
Підсмажуємо креветки з часником.
Подрібнюємо в блендері пармезан, часник і листя базиліка разом з оливковою олією.
Заповнюємо тарталетки-основи масою, потім в кожну кладемо по половинці черрі і дві креветки.
Запікаємо близько 10 хвилин, поки креветки не стануть розовими.