Омлет «Пуляр»: рецепт від Альони Александрової
Правильний і збалансований сніданок – запорука здорового способу життя. Завжди хочеться внести різноманітність і пробудити організм смачною стравою. Переможниця домашнього схуднення проєкту «Зважені та щасливі»-6 Альона Александрова поділилася рецептом омлету «Пуляр». Як приготувати його швидко і правильно – читайте у матеріалі.
Як приготувати омлет «Пуляр»
Складові:
- Яйце куряче — 50 г (1 шт.)
- Білок — 20 г (1 шт.)
- Молоко 1,5% — 10 г
- Оливкова олія — 1 г (змастити сковороду)
Спосіб приготування:
- Акуратно відокремте білки від жовтків.
- Білки помістіть у глибоку посудину. До жовтка додайте молоко і збийте виделкою.
- Невелику сковороду поставте на вогонь і змастіть оливковою олією. Якщо ви використовуєте антипригарну сковорідку, то олію можна взагалі не додавати.
- До білків додайте трохи солі і збийте міксером до утворення стійких піків.
- Окремо вилийте на сковороду жовтково-молочну масу і залиште на маленькому вогні. Як тільки жовток схопиться, на нього акуратно викладіть білки і рівномірно розрівняйте.
- Залиште на середньому вогні, не накриваючи кришкою, поки білки не пропекуться. Переконатися у цьому можна просто доторкнувшись до них пальцем. Якщо білки не прилипають, значить, вони готові.
Більше на тему: Томлена яловичина у соєвому соусі, рецепт від Світлани Фус
Цей процес займає близько 7–8 хвилин. Готовий омлет розріжте на дві частини і складіть білками всередину!
Дякуємо!
Тепер редактори знають.