Зважені та щасливі

Холодний суп із броколі: рецепт від Мирослави Ульяніної

Капуста броколі — овоч, який славиться своїми корисними властивостями. Ведуча проекту «Зважені та щасливі»-8 Мирослава Ульяніна вкотре ділиться смачними рецептами. Цього разу вона розповіла, як приготувати брокколі, щоб страва була смачною і водночас поживною. Більше читайте у нашому матеріалі.

Холодный суп из брокколи

Більше на тему: Список продуктів для правильного харчування від Альони Александрової

«Що приготувати з капусти броколі, якщо їсти на пару та відварену її уже набридло? Ловіть рецепт холодного супу, де головні інгредієнти — броколі, шпинат та кедрові горіхи. Для такого холодного супу кастрюля не потрібна, вам знадобиться лише блендер. Готувала його на своєму гастрономічному майстер-класі у Луцьку. Цим рецептом здивувала волинян і закохала їх у себе», — пише Мирослава в Instagram.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Мирослава Ульяніна (@myroslava_ulianina)

Інгредієнти розраховані на дві порції:

  • Свіже листя шпинату — 1 ст.
  • Авокадо — 1 шт.
  • Очищена вода — 1 ст.
  • Лимонний сік — ½ лимону
  • Стебло селери — 2 шт.
  • Суцвіття броколі — 0,5 ст.
  • Шматочок імбиру — 5 см
  • Морська сіль (рожева сіль)
  • Свіжомелений чорний перець
  • Кедрові горіхи — 50 г

Спосіб приготування:

Більше на тему: Ефективне схуднення: топ 5 дієт

  1. Спершу замочіть кедрові горіхи та залиште їх на 3 години у воді.
  2. Збийте у блендері замочені кедрові горіхи з водою.
  3. Далі додайте у блендер всі інші інгредієнти. Знову збийте.

Холодний суп готовий, залишилось тільки скуштувати цю смакоту!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Дякуємо!

Тепер редактори знають.