Зважені та щасливі

Чатні з хурми: рецепт від Світлани Фус

Чатні з хурми ідеально підходить до холодних і гарячих страв з м’яса, птиці та риби, особливо до відварної або приготованої на пару. Подайте його до холодної відвареної яловичині або курячого філе. Рецепт приготування чатні з хурми від Світлани Фус — читайте в матеріалі.

хурма

Складові:

  • Хурма велика — 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Корінь імбиру —  1 см
  • Гострий перець — 1 шт.
  • Сік лимона — 2 ст.л.
  • Оливкова олія — ​​1 ст.л.
  • Сіль — за смаком

Більше на тему: Скільки йоду потрібно споживати, розповіла Світлана Фус

Спосіб приготування:

  1. Хурму очистити і нарізати дуже маленькими шматочками, видаливши кісточки. ⠀
  2. Цибулю очистити і подрібнити. Перчик вимити, вишкребти насіння. М’якоть дрібно нарізати. ⠀
  3. Корінь імбиру очистити і натерти на дрібній терці або дуже дрібно порізати ножем.
  4. Для цього рецепта краще всього підходить хурма середньої стиглості. Занадто м’які плоди перетворять чатні в кашу, а надто тверді можуть додати соусу терпкий смак.
  5. Змішати в мисці хурму, цибулю, імбир і перчик.
  6. Влити лимонний сік і оливкову олію. Приправити сіллю за смаком.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Дякуємо!

Тепер редактори знають.