PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvYmlnIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Гарбузове суфле: рецепт від Володимира Однорога

28.11.2019

Учасник 2 сезону «Зважені та щасливі» Володимир Однорог знає, як харчуватися смачно і при цьому не нашкодити організму. Якщо думаєте, що солодке — це табу при правильному раціоні, то ви помиляєтеся! Як приготувати гарбузове суфле у домашніх умовах — читайте в матеріалі. 

Рецепт гарбузового суфле

Складові:

  • Гарбуз — 100 г
  • Рікотта — 50 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Кориця — дрібка
  • Мед — 1 ч. л.

Більше на тему: Зефір з гарбуза: рецепт від Марини Боржемської

Спосіб приготування:

  1. Гарбуз очищаємо від шкірки і запікаємо в духовці до м’якості. Можна також на сковороді без олії протушкувати.
  2. Потім робимо пюре з жовтка, сиру і кориці. Білок збиваємо до пінки і обережно вводимо в гарбузову масу. Якщо не виходить збити через невелику кількість, то можна відразу додати ціле яйце з гарбузом і сиром. Це впливає тільки на легкість суфле.
  3. Виливаємо масу в форму для мафінів/ кексів і випікаємо в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 15—20 хвилин. За бажанням можна додати трохи меду на холодне суфле.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Спасибо!

Теперь редакторы в курсе.