Гарбузове суфле: рецепт від Володимира Однорога
Учасник 2 сезону «Зважені та щасливі» Володимир Однорог знає, як харчуватися смачно і при цьому не нашкодити організму. Якщо думаєте, що солодке — це табу при правильному раціоні, то ви помиляєтеся! Як приготувати гарбузове суфле у домашніх умовах — читайте в матеріалі.
Рецепт гарбузового суфле
Складові:
- Гарбуз — 100 г
- Рікотта — 50 г
- Яйце — 1 шт.
- Кориця — дрібка
- Мед — 1 ч. л.
Більше на тему: Зефір з гарбуза: рецепт від Марини Боржемської
Спосіб приготування:
- Гарбуз очищаємо від шкірки і запікаємо в духовці до м’якості. Можна також на сковороді без олії протушкувати.
- Потім робимо пюре з жовтка, сиру і кориці. Білок збиваємо до пінки і обережно вводимо в гарбузову масу. Якщо не виходить збити через невелику кількість, то можна відразу додати ціле яйце з гарбузом і сиром. Це впливає тільки на легкість суфле.
- Виливаємо масу в форму для мафінів/ кексів і випікаємо в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 15—20 хвилин. За бажанням можна додати трохи меду на холодне суфле.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.