PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvYmlnIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Зефір з гарбуза: рецепт від Марини Боржемської

26.11.2019

Тренер проєкту «Зважені та щасливі»-9 Марина Боржемська не прихильник дієт і голодування. Навпаки, Марина стверджує, що запорука правильного і здорового способу життя у спорті та збалансованому харчуванні. Рецептом зефіру з гарбуза Марина поділилася у себе на сторінці в Instagram.

Рецепт зефіру з гарбуза

Складові:

  • Гарбуз — 150 г пюре (попередньо запекти очищений гарбуз 20—30 хвилин і перетерти через сито)
  • Желатин — 15 г
  • Вода — 90 мл
  • Мед — 1 чайна ложка (за смаком)

Більше на тему: Гарбузова мусака: рецепт від Світлани Фус

Спосіб приготування:

  1. Желатин розтопити в теплій воді, щоб не було грудочок. Ідеально він розчиняється на повільному вогні протягом 7—10 хвилин.
  2. Додати пюре гарбуза, мед (за бажанням) і збивати міксером мінімум 10 хвилин на максимальних обертах міксера. Гарбуз має добре збільшитися в об’ємі і посвітлішати. Викласти (кондитерським шприцом, мішком або просто в цупкому пакеті зробити надріз) маленькі зефірки на пергамент і залишити в холодильнику на 40—60 хвилин.
  3. При подачі 2 маленькі зефірки можна склеїти між собою. Можна посипати кокосовою стружкою.
  4. А якщо ж ви любите шоколад, тоді занурте зефірки в розтоплений (на водяній бані або в мікрохвильовій печі) 75% чорний гіркий шоколад і ви отримаєте неймовірно смачні цукерки «Гарбузовий зефір в шоколаді».

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Thanks!

Our editors are notified.