Зефір з гарбуза: рецепт від Марини Боржемської
26.11.2019
Тренер проєкту «Зважені та щасливі»-9 Марина Боржемська не прихильник дієт і голодування. Навпаки, Марина стверджує, що запорука правильного і здорового способу життя у спорті та збалансованому харчуванні. Рецептом зефіру з гарбуза Марина поділилася у себе на сторінці в Instagram.
Рецепт зефіру з гарбуза
Складові:
- Гарбуз — 150 г пюре (попередньо запекти очищений гарбуз 20—30 хвилин і перетерти через сито)
- Желатин — 15 г
- Вода — 90 мл
- Мед — 1 чайна ложка (за смаком)
Більше на тему: Гарбузова мусака: рецепт від Світлани Фус
Спосіб приготування:
- Желатин розтопити в теплій воді, щоб не було грудочок. Ідеально він розчиняється на повільному вогні протягом 7—10 хвилин.
- Додати пюре гарбуза, мед (за бажанням) і збивати міксером мінімум 10 хвилин на максимальних обертах міксера. Гарбуз має добре збільшитися в об’ємі і посвітлішати. Викласти (кондитерським шприцом, мішком або просто в цупкому пакеті зробити надріз) маленькі зефірки на пергамент і залишити в холодильнику на 40—60 хвилин.
- При подачі 2 маленькі зефірки можна склеїти між собою. Можна посипати кокосовою стружкою.
- А якщо ж ви любите шоколад, тоді занурте зефірки в розтоплений (на водяній бані або в мікрохвильовій печі) 75% чорний гіркий шоколад і ви отримаєте неймовірно смачні цукерки «Гарбузовий зефір в шоколаді».
Дякуємо!
Тепер редактори знають.