PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvYmlnIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Омлет у лаваші: рецепт від Марини Боржемської

27.11.2019

Тренер проєкту «Зважені та щасливі»-9 Марина Боржемська поділилася новим рецептом, який входить в її програму схуднення. Страва підійде для сніданку або повноцінного перекусу. Як приготувати омлет у лаваші — читайте в матеріалі.

марина боржемская

«Ви запитували, що даю діткам у школу. Дуже смачний варіант сніданку і перекусу є у мене в програмі схуднення», — написала Марина у себе на сторінці в Instagram.

Як приготувати омлет у лаваші?

Складові:

  • Яйця — 2 шт.
  • Цільнозерновий лаваш — 2 листи
  • Зелень — пучок
  • Моцарела — 50 г

Більше на тему: Зефір з гарбуза: рецепт від Марини Боржемської

Спосіб приготування:

  1. Два яйця збити виделкою, додати зелень (можна абсолютно будь-яку).
  2. На розпечену сковорідку без олії покласти один лист цільнозернового лаваша (або звичайного), вилити суміш яєць і зелені, посипати моцарелою (або будь-яким іншим сиром), накрити другим листом лаваша. Закрити кришкою.
  3. Випікати по кілька хвилин з кожного боку на повільному вогні.

омлет в лаваше

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Thanks!

Our editors are notified.