Омлет у лаваші: рецепт від Марини Боржемської
Тренер проєкту «Зважені та щасливі»-9 Марина Боржемська поділилася новим рецептом, який входить в її програму схуднення. Страва підійде для сніданку або повноцінного перекусу. Як приготувати омлет у лаваші — читайте в матеріалі.
«Ви запитували, що даю діткам у школу. Дуже смачний варіант сніданку і перекусу є у мене в програмі схуднення», — написала Марина у себе на сторінці в Instagram.
Як приготувати омлет у лаваші?
Складові:
- Яйця — 2 шт.
- Цільнозерновий лаваш — 2 листи
- Зелень — пучок
- Моцарела — 50 г
Більше на тему: Зефір з гарбуза: рецепт від Марини Боржемської
Спосіб приготування:
- Два яйця збити виделкою, додати зелень (можна абсолютно будь-яку).
- На розпечену сковорідку без олії покласти один лист цільнозернового лаваша (або звичайного), вилити суміш яєць і зелені, посипати моцарелою (або будь-яким іншим сиром), накрити другим листом лаваша. Закрити кришкою.
- Випікати по кілька хвилин з кожного боку на повільному вогні.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.