Кукурудза на грилі з кінзою: рецепт від Світлани Фус
21.08.2019
Приготувавши кукурудзу за цим рецептом, ви побалуєте себе смачним і соковитим перекусом. Компанію цариці полів складе кінза. Страва вийде ароматною і смачною, запевняє дієтолог проєкту «Зважені та щасливі»-9 Світлана Фус. Як приготувати кукурудзу на грилі з кінзою — читайте в матеріалі.
Рецепт приготування кукурудзи на грилі
Складові:
- Кукурудза – 2 качана
- Оливкова олія – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Чорний мелений перець – за смаком
- Свіжа кінза – 1/4 чашки
- Сік лимона – 1 ч. л.
Більше на тему: Овочеве рагу на вогні: рецепт від Альони Александрової
Спосіб приготування:
- Кожен качан кукурудзи розріжте на 6 частин.
- Кінзу порубайте.
- Розігрійте гриль на середньому вогні.
- У мисці змішайте кукурудзу й оливкову олію. Посоліть і поперчіть.
- Готуйте кукурудзу на грилі, періодично перевертаючи, 10–12 хвилин.
- Готову кукурудзу посипте кінзою і збризніть соком лимона.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.