PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvYmlnIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Овочеве рагу на вогні: рецепт від Альони Александрової

19.08.2019

Серпень час овочів. Потрібно користуватися моментом і готувати страви з корисними і свіжими інгредієнтами. Переможниця домашнього схуднення 6 сезону «Зважені та щасливі» Альона Александрова поділилася рецептом овочевого рагу. Детальніше читайте у матеріалі.

Часом складно підібрати вдалий гарнір до м’яса або риби, а на природі й поготів. Альона Александрова ділиться рецептом смачної страви, яка досить проста у приготуванні. Кількість продуктів беріть за бажанням.

Складові:

  • Баклажани
  • Помідори
  • Солодкий перець
  • Цибуля
  • Лимонний сік
  • Нерафінована олія

Більше на тему: Баклажани, фаршировані курячою грудкою і овочами: рецепт

Спосіб приготування:

  1. Насадіть цілі овочі на шампури і запікайте на вогні. Баклажани запечіть до обвуглення шкірки.
  2. М’які овочі слід очистити від шкірки, довільно нарізати, додати дрібно нарізану ріпчасту цибулю.
  3. Приправте сіллю, спеціями, нерафінованою олією і лимонним соком.
  4. За бажанням можна додати часник і зелень (кінзу і базилік).

Також цей салат можна заморожувати на зиму. Запечіть овочі в духовці. Очистіть від шкірки, наріжте кубиками і розкладіть у контейнери. Поставте в морозилку. Після розморожування смак і запах не втрачаються. Сіль, приправи, олію і зелень необхідно додавати після розморожування.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Thanks!

Our editors are notified.