Зважені та щасливі

Холодний борщ з козячим сиром: рецепт від Світлани Фус

Що їсти у спеку? Як втамувати спрагу і при цьому залишитися ситим? Часті питання з’являються у пошуковому запиті. Однак мало хто може дати правильну відповідь. Адже часто дуже складно поєднати інгредієнти для обіду так, щоб вони були ситними, корисними, але при цьому легкими і низькокалорійними. Відмінний варіант для основного прийому їжі у спекотну погоду – холодний борщ з козячим сиром. Рецепт від дієтолога проєкту «Зважені та щасливі»-9 Світлани Фус – читайте в матеріалі.

свекла

Як приготувати холодний борщ з козячим сиром

Складові:

  • Буряк — 500 г
  • Цибуля — 1 шт.
  • Часник — 1 зубчик
  • Оливкова олія — ​​2 ст. л.
  • Бальзамік — 1 ст. л.
  • Овочевий бульйон — 750 мл
  • Цільнозерновий хліб — 4 скибочки
  • Козій сир — невеликий шматок
  • Базилік — 4 листи

 Більше на тему: Чи можна їсти дріжджовий хліб, розповіла Світлана Фус

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів і запечіть у ній буряк у фользі (не очищаючи). Після того, як буряк охолоне, наріжте його кубиками, а цибулю — чвертькільцями.
  2. У великій сковороді розігрійте оливкову олію і притоміть цибулю до прозорості.
  3. Поки цибуля тушкується, приготуйте грінки: скибочки хліба збризніть оливковою олією і підсушіть у духовці протягом 10 хвилин. Можна скористатися тостером. За бажанням натріть часником.
  4. На сковороду з приготованою цибулею додайте один розім’ятий зубчик часнику і швидко притоміть його до розкриття аромату.
  5. Змішайте буряк, бульйон і бальзамік. Доведіть до кипіння і потримайте на вогні 2 хвилини.
  6. Потім перелийте суміш у блендер і пюруйте до однорідної консистенції.
  7. Подавайте суп охолодженим, прикрасивши нарізаною зеленню, скибочками козячого сиру і грінками.
Переглянути цей допис в Instagram

Смачного !

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Дякуємо!

Тепер редактори знають.