З якими продуктами поєднувати молоко, розповіла Світлана Фус
Незамінний продукт на кухні – це молоко. Як часто ми готуємо чи вживаємо його у нашому раціоні? Практично щодня. Дієтолог проєкту «Зважені та щасливі»-9 Світлана Фус розповіла, з якими продуктами поєднувати молоко, щоб це не шкодило вашому здоров’ю. Детальніше читайте у матеріалі.
З якими продуктами поєднувати молоко?
Світлана Фус стверджує, що молоко добре поєднується з крупами та фруктами (несолодкими і не сильно крохмалистими).
Більше на тему: Які олії краще додавати в їжу, розповіла Світлана Фус
Часто ви можете побачити інформацію про те, що крупа з молоком несумісні, що це різні категорії продуктів. Традиційна дієтологія говорить про те, що молочна каша – це корисна їжа, в якій два продукти добре доповнюють один одного за амінокислотним і білковим складом.
Це у тому випадку, якщо у вас немає лактозної непереносимості, алергічної реакції на складові молока, на казеїн, немає аутоімунних захворювань. Світлана Фус не рекомендує його регулярно пити і їсти, але 2 рази на тиждень молочна каша може бути присутньою у вашому раціоні. А перевагу краще віддати кисломолочним продуктам: кефір, йогурт, ряжанка (без наповнювачів), сир.
Не пропустіть старт 9-го сезону проєкту «Зважені та щасливі» 29 серпня о 19:00 на телеканалі СТБ!
Дякуємо!
Тепер редактори знають.