Зважені та щасливі

Тост з авокадо і печерицями: рецепт від Світлани Фус

Дієтолог проєкту «Зважені та щасливі»-9 Світлана Фус активно ділиться корисними рецептами. Новою стравою стали тости з авокадо і печерицями, які легко можна приготувати у домашніх умовах. Детальніше читайте у матеріалі.

тост с авокадо

Рецепт тостів з авокадо і печерицями:

Складові:

  • Хліб цільнозерновий — 4 скибочки
  • Молоко — 180 мл
  • Пармезан тертий або сир дуже твердих сортів — 50 г
  • Фундук — 25 г
  • Яйце куряче — 2 шт.
  • Печериці — жменя
  • Авокадо — 1 шт.
  • Лимон — 0,25 шт.
  • Часник — 1 зубчик
  • Оливкова олія — ​​1–2 ст. л.
  • Малина — за смаком
  • Кедрові горіхи — за смаком
  • Сіль, перець — за смаком
  • Масло вершкове — за потребою

Більше на тему: Чому важливо снідати, розповіла Світлана Фус

Спосіб приготування:

  1. М’якоть авокадо нарізати скибочками і скропити лимонним соком.
  2. Притомити нарізані гриби на нагрітій з оливковою олією сковороді, додавши очищений зубчик часнику для аромату. Злегка посолити і поперчити.
  3. Збити молоко з яйцем. Подрібнити фундук, змішати його з тертим пармезаном, а потім додати у молоко. Посолити, поперчити і перемішати.
  4. Опустити скибочки хліба в молоко, а потім запекти їх у духовці, на нагрітому з вершковим маслом деці, до рум’яної скоринки.
  5. На підсмажені скибочки хліба викласти авокадо і гриби. Посипати кедровими горішками і малиною. Якщо це сніданок – зробити яйце-пашот.

тост с авокадо и яйцом пашот

«Якщо у вас залишився хліб, який встиг трохи зачерствіти, спробуйте обсмажити його і подати з авокадо і грибами – тоді у вас вийде перекус. Якщо хочете більш ситний варіант, то додайте яйце-пашот і отримаєте сніданок», – додала Світлана Фус.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Дякуємо!

Тепер редактори знають.